Uddannelse i restorativ yoga, selvomsorg og cyklisk  kvindevisdom

Den feminine kraft er et kraftværk uden sammenligning, men i vores højhastighedssamfund er de fleste kvinder afskåret fra at mærke ind i den forbindelse til sig selv-til deres sande natur.

 

På denne selvudddannelse mødes vi igennem et år på 4 wekendreteas , hvor fokus er på at finde hjem til os selv. At træde ud af et liv i pres og ind i et liv fuld af nydelse og nærvær, af overskud i stedet for drænethed, at kunne åbne op for at modtage mere og turde blive set og styrket i din følelse af selvværd, så du kan leve udfra din kraft, dit kald og intuiton og bidrage med det smukke og inspirerende væsen du er, når du står i dig selv og lever det du i virkeligheden er her for.

DE46B8D0-C9D2-4410-A95A-A6F1EE1595EE.JPG

Vi bliver forkælet på alle planer og tanket op på de fire retreats med overnatning i smukke omgivelser og med nærende og vitaliserende mad.

 

Igennem året vil vi arbejde med:

 

-At skabe forbindelse til vores wombpower -vores cykliske kvindevisdom, så du derfra kan styrkes i at åbne op for at modtage mere i livet og blive set og styrket i dit selvværd

 

-Selvomsorgspraksisser som du kan integrere i dit daglige liv og dermed skabe en mere harmonisk og nydelsesfuld måde at være i verden på.

 

-dybdegående kendskab til de restorative yogastillinger, så du kan bygge en egen praksis op eller facilitere et rum for restorativ yoga til andre hvor hensigten er at lade nervesystemet give helt slip og tillade kroppen at synke ned i en dyb tilstand af ro.

 

-Viden om nervesystemet, åndedrættet og berøring som en nøgle ind til dyb afspænding

 

-Yogafilosofien i praksis, så du kan implementere den i dit eget liv og evt. undervisning

 

-At leve cyklisk. Både ud fra vores egen cyklus samt i tæt forbindelse med naturens og årstidernes cyklus, og derigennem lære at navigere endnu stærkere udfra din intuiton, din kvindevisdom og livskraft.

 

-Ayervedisk selvmassage med varme olier og langsomme strøg 

 

-Kakaocermoni

 

-Lære at modtage og give ansigtsmassage

 

-Hjælp til at manifistere det indre og ydre liv du ønsker at leve ved hjælp af selvcoachingsteknikker og skrivereflektioner

 

-Og meget meget mere...

IMG_0948.jpg

Du vil blandt andet hver måned få tilsendt en guidet restorativ yogasekvens som du kan praktisere så tit du har lyst og beholde for evig tid, reflektionsspørgsmål og selvomsorgspraksisser, du let kan integrere i dit daglige liv. 

 

Derudover får du adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du har en lille "tribe" med de andre kvinder fra uddannelsen og hvor du kan finde inspiration, støtte og sparring.

 

 

Hvis du ønsker at holde rum for restorativ yoga for andre efterfølgende, vil der være hjemmeopgaver hvor du øver dig i at formidle stillingerne til andre. Der afholdes en fordybelsesdag undervejs i forløbet særligt for dig, der vil holde rum for restorativ yoga for andre, hvor vi går i dybden med undervisningsteknik, din rolle i rummet, sekvensering mm.

Denne dag er frivillig om man vil deltage på. Uddannelsen afsluttes med et cerifikat.

IMG_1998.jpg
IMG_1996.jpg

Vi er givet de feminine kvaliteter for at vi kan inspirere, nære og kultivere tillid til os selv og til verden og skabe en mere harmonisk og nydelsesfuld måde at være til stede på.

 

Jeg oplever, at der sker noget helt særligt med energien, når kvinder er sammen i fællesskaber. Hvor det ikke handler om at sammenligne sig og konkurrere men mere om at støtte hinanden i de forskellige livsprocesser, man hver især befinder sig i. 

 

Ideen til denne et-årige selvuddannelse er opstået ud fra et dybfølt ønske om at væve et fællesskab sammen af kvinder, der hver især kan bidrage med deres uanset hvad vi kommer med i livet og at vi for en stund kan få mulighed for at slippe ansvar og i stedet tune ind på naturen og kroppen så vi kan ære og lade vores feminine kraft spire og gro med ægte og dybfølt støtte fra kvinderne omkring os blandt andet igenem delinger af vores proces med hinanden i cirklen og i de fælleskaber der opstår undervejs.

Vi er fælles om de forskellige tjanser omkring madlavning osv, og det er en vigtig del af samværet på uddannelsen. at du har lyst at være med i dette arbejdsfællesskab.

IMG_1997.jpg
IMG_0649.JPG

Når vi ser på livet med visheden om at vi en dag skal herfra, bliver det pludseligt tydeligt hvad det er, der virkeligt er vigtigt for os og hvordan vi i virkeligheden ønsker at leve og bruge vores tid. Dette årsforløb er en invitation til at besvare det du mærker er sandt, så du kan leve et liv så ægte som muligt.

 

 

Alle weekenderne er med overnatning og foregår i dejlige omgivelser på Fyn. Da der endnu ikke er åbent for tilmeldinger for årsforløbet 2022, er lokation og datoer endnu ikke fastlagt. Dette forventes at blive fastlagt i august 2021, hvor der derefter åbnes for tilmelding

thumbnail_IMG_1927.jpg
thumbnail_IMG_1926.jpg

 

Din investering for et års rejse med restorav yoga, selvomsorg og kvindevisdom:

Med alt materiale, overnatning, mad, undervisning osv inkluderet

 

Earlybird pris 25.500 kr

 

Normalprisen er 28.500 kr.

 

Det er muligt at betale uddannelsen i rater. 

 

oluwakemi-solaja-350272.jpg

OPTAGELSE:


For at holde udannelsen så personlig og tryg som mulig, er det

 

vigtigt for mig, at der bliver et match mellem deltagerne, og at det er det helt rigtige for dig at

 

bruge et år på denne måde med dykken ind i dig selv.

 

 

Derfor kræver det en personlig tlf. samtale med mig, for at kunne blive optaget.

 

Det er ikke en bedømmelse af dig og der er ikke noget du skal bevise. Du kan blot lade hjertet tale, og

og samtalen er ligeså meget for at være sikker på, at du føler dig afklaret og klar til denne rejse.

 

Det kræver absolut ingen forudsætninger at være med, blot at du føler dig kaldet!

 

Send mig en mail på: mejseknorr@hotmail.com, hvori du skriver et par linjer om, hvorfor du 

 

føler dig draget til denne rejse, og så finder vi sammen et tidspunkt for en telefonsamtale.

 

 

Kærlige hilsner

 

fra Mejse

Handelsbetingelser:

Ved afbud til uddannelsen inden 1. oktober 2021 tilbagebetales beløbet minus 4500 kr i depositum. Ved afbud herefter tilbagebetales beløbet ikke. Afbrydes uddannelsen inden slut, refunderes pengene ikke uanset årsag. Dvs. at hvis ratebetalingen ikke er færdigbetalt, hæftes stadig for betaling af raterne, selvom uddannelsen ikke er færdiggjort.

Ved undervisers sygdom/symptomer forsøges at findes  en anden weekend eller undervisningen forsøges at lægges online.

Ved generel nedlukning af samfundet eller andre restriktioner der ikke gør det muligt at mødes, tilbagebetales beløbet ikke, men undervisningen vil i så vidt muligt omfang forsøges at gennemføres online i stedet eller lægges på anden dato.


Der ydes ikke kompensation for fravær, hverken Corona-relateret eller fravær af anden årsag

timm-fleissgarten-426080
38247295_1852396971516177_84785148295800
1000524_479803208775567_183357274_n
25577072_1581689095253634_824161659_o
IMG_1122
 
 

Kontakt

Mejse Mo Yoga
Nielstrupvej 16
5762 Vester Skerninge
Tlf: 29803648
Mail: Mejseknorr@hotmail.com